#94 Vain palanen valokuvasta

Kaikkien valokuvien ei tarvitse olla virheettömiä, täydellisiä tai muutenkaan ehjiä. Joskus valokuva kertoo kaiken oleellisen jopa pienessä repäistyssä palasessa. Kun käyttää vain osaa valokuvasta, saattaa se kaikkein tärkein jopa tulla paremmin esiin. Joskus olemme (ehkä hetken mielijohteesta) jopa repineet tai leikanneet toisia ihmisiä valokuvista pois. Tällaisiakin kuvia kannattaa skräpätä, samoin kuvan silppuamiseen johtanut tarina - ilmeisestikin se on ollut iso asia. Hyvin onnistuneen ja muutenkin "ihan kivan" valokuvan voi ottaa ja repäistä. Käyttämällä vain osaa valokuvasta voit saada aivan uudenlaista mielenkiintoa työhön!

Minä tartuin haasteeseen heti ihan vain sen takia, kun täällä on mitä mahtavin auringonpaiste ja leiskojen kuvauskin onnistuis. :) Aihe on taas kerran tylsä, koska mitään mullistavia valokuvauksellisia tapahtumia ei oo ollut. Mutta halusin nyt ikuistaa tämänkin ajatuksen. Jonkun mielestä on hullua, että puoliso on myös paras ystävä, mutta mulla se ainakin on niin. Mulle paras ystävä on se jonka seurassa voin olla oma itseni ja jolle haluan kertoa kaikki ilot ja surut ensimmäisenä.

Ihanan auringonpaisteen vuoksi leiskaan tuli ikäviä varjoja, mutta älkää antako niiden häiritä. Ja tsekatkaahan myös pari aikaisempaa päivitystä tältä päivältä. Täällä on nimittäin vauhti päällä. :)

1265974646_img-d41d8cd98f00b204e9800998e