Moni jo arvanneekin, että tämän viikkoinen inspiroiduhaaste oli kovasti mun mieleen. :) Sivu syntyi helposti, kunhan ensin sain päätettyä valokuvat. Edelleen iän vanhoilla valokuvilla mennään kun ei uusiakaan ole tilattavaksi. Pitäisi kait tehdä jotain, että olisi kuvattavaakin.

Tällä kertaa pitäydyin silppulaatikon yksivärisissä suikaleissa (ja yhdessä raidallisessa:). Olisihan niitä voinut enemmänkin käyttää, mutta ei sovi mulle. Yritin myös twistata.

Haaste # 80

PAPERISUIKALEISTA KOOTTU

Kivoista paperiarkeista jää kapeita suikaleita. Tämä "suikalejäte" on erittäin käyttökelpoista eikä sitä missään nimessä kannata heittää roskiin. Monet säilövätkin näitä värikkäitä suosikkivalmistajiensa suikaleita mahdollista myöhempää käyttöä varten. Suikaleet sopivat työn taustaksi sellaisenaankin, mutta niistä saa helposti juuri sitä pientä piristystä melkein valmiiseen työhön. Paperisuikale voi hyvinkin olla juuri se puuttuva tekijä. Tässä haasteessa on tarkoitus käyttää paperisuikaleita reippaalla kädellä, joten kokoa työsi paperisuikaleista!

1258017485_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Uskomatonta, että tämä on jo 80:s haaste ja olen osallistunut kaikkiin.. Muuten ei tulisi varmasti aina skräpättyä, mutta inspiroiduhaasteen myötä on hyvä syy skräpätä edes kerran viikossa. Iso kiitos ellikselle ja design teamille, että jaksatte inspiroida.

Työssä on käytetty silppulaatikon ohella Paperitaivaan materiaaleja.

Kukat: Prima E Line Vintage

Tekstitarrat: 7 Gypsies Tribute Journal

1245661359_img-d41d8cd98f00b204e9800998e