Samantien perään sitten toinenkin inspiroituminen. Tämänkertainen aihe miellytty kovasti. Anskilta piti vähän apinoida tuota rypytettyä nauhaa, kun näytti niin kivalta, vaan enhän mie saa sitä niin tasasesti. Ihan kiva näinkin. Ja kait tämän twistaten tehdyksikin tunnistaa.

Robins nestisejä käytin, mutta koska ruskeat loppuivat kesken, niin piti laittaa otsikko niiden jatkeeksi. Oikeastaan se oli ihan hyvä juttu.

Haaste # 78

YMPYRÖITÄ, PILKKUJA JA PALLOJA

Käytä haastetyössä niin paljon ympyröitä kuin mahdollista. Mitä enemmän ympyröitä, sen parempi. Voit käyttää pilkullista paperia vielä tukemaan ympyräteemaa. Valokuvat voi leikata ympyrän muotoon, valokuvien ympärille voi sijoittaa useita kehyksiä ja koristeet voivat olla vaikka kaikki ympyrän muotoisia. Nappeja, haaraniittejä ja tarinalappusia, mitä ikinä keksitkin.

1256297358_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ninarsku, olipas kiva kuulla et mua on kaivattu. :) En oo mihinkään kadonnut, vain into. Se kyllä johtuu varmaan siitä, että askartelupöytä on kuin täynnä ku turusen pyssy eli ei siinä mahdu tekeen mitään. Eikä jaksais siivotakkaan.