Tämän viikon inspiroiduhaaste kehoitti käyttämään kangasta. Minulla sattui askartelupöydällä olemaan oranssia ja ruskeaa kangasta yhtä toista projektia varten, joten ne pääsivät käyttöön tässäkin. Mulla on itseasiassa harmillisen vähän kankaita, vois melkeinpä käydä ihan skräppäystä silmälläpitäen tutkailemassa alelaareja joskus.

Noh, jokatapauksessa aiheeksi pääsi elokuinen perhelounas iskän synttäripäivänä. Ensimmäinen laatuaan ja kivaa oli.

Haaste # 71

KANGASTILKKUILOTTELUA

Kaiva esiin kangastilkkusi. Voit kiinnittää ne liimalla, teipillä tai ommellen - miten vain itse parhaaksi näet. Tilkkuja voi olla vaikka koko taustakartonki täynnä, mutta vähempikin riittää mainiosti. Kankaan laadulla ei ole väliä, se voi olla ohutta puuvillaa tai paksua farkkua. Voit ikuistaa muistosi johonkin vanhaan ja rakkaaseen vaatekappaleeseen liittyen ja hyödyntää osan vaatteesta. Kankaiden ei kuitenkaan tarvitse millään tavalla liittyä itse aiheeseen, ne voivat toimia kuviopaperin ja koristeiden tavoin värittämässä ja rytmittämässä kokonaisuutta.

1252393911_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mie tykkään tästä sivusta itseasiassa aika paljon. Ihan mun tyylinen, mutta havaittavissa on jo pikkusen kerroksellisuuttakin.