Tämä uusin inspiroiduhaaste sattui enemmän kuin sopivasti minulle. Tilasin nimittäin alkuviikosta uuden puhelimen, ihan vaan koska sattui olemaan tylsä päivä ja netistä surffaillessa löysin tämän ihanuuden.

Sivu kertoo oikeastaan siitä, miten opin ikinä käyttämään sony ericssonia, koska mulla on aina ennen ollut nokia juuri siksi, että sitä on helppo käyttää. Noh, koska puhelin on ihana niin pakko opetella.

Meidän tulostimesta on musteet ihan finito, eikä mulla ole valokuvaakaan oikeasta puhelimesta niin tuohon kuvan kohdalle vaihtuu myöhemmin parempi kuva. Nyt voitte kuvitella siihen tämän kuvan.

W508_front_closed_Poetic_White_clock_HS.

Haaste # 63

TEKNISET TIEDOT

Haaveiletko uudesta tietokoneesta tai jopa autosta? Onko perheen teini-ikäisellä kiikarissa uusi puhelin, jonka ominaisuuksista hän jaksaa muistuttaa? Onko miehen moottoripyörähaave pelkkää kuutioista puhumista? Entäpä HD ready ja Full HD, luetko alennusmyyntimainoksia näitä seikkoja silmällä pitäen? Skräppäyskohteessa voi olla watteja ja voltteja, hevosvoimia ja kierrosnopeuksia, pikseleitä, liitäntöjen määriä tai erilaisia energialuokkia.

1247407092_img-d41d8cd98f00b204e9800998e