Haaste # 48

SÄLÄÄ SIVUN TÄYDELTÄ

Täytä sivu erilaisilla kuvilla, koristeilla ja teksteillä. Tee tekstirivejä. Kirjoita jotain käsin ja käytä myös valmiita tekstejä tai kirjaimia. Sijoittele asioita sinne tänne ja täytä tyhjäksi jääneet aukot koristeilla. Käytä useita pieniä kuvia tai leikkaa isompi kuva palasiksi. Tässä haasteessa pystyt hyödyntämään melkein mitä tahansa, sillä ideana on täyttää koko sivu pienellä sälällä - kuvilla, kirjaimilla ja koristeilla.

Voi ei, taisi olla mun ensimmäinen reaktio kun näin uusimman inspiroidu haasteen. Se oli niin ei mua kun olla ja voi. Vaikeuksien kautta voittoon ja tässä tulos.

Tätä ylitsepääsemätöntä haastetta lähdin tulkitsemaan kuvilla. Yleensä mulla on aina ensin kuva, jonka haluan skräpätä ja siihen sitten tulee ne kaikki muut. Kuvia halusin paljon, koska en yksinkertaisesti osaa käyttää koristeita sillisalaatiksi asti.

Otsikon, journalingin, niittien ja rubonien jälkeen työ näytti edelleen melko ykstoikkoselta. Harmittelin mielessäni, kun en saanut mukaan yhtään kuviopaperia. Onneksi silmiin sattu pöydällä yhden october afternoon paperin jämät, jonka pyörylät näytti ihan raketeilta.. :D Siitä se idea sitten lähti ja työ sai paperisia raketteja.

Tykkään tästä itseasiassa aika paljon, tiedä vaikka koittaisin joskus uudestaankin.

Ja niin tyypillistä mua, en raskinut käyttää muita uusia tarvikkeita ku fastenateria.. :D