Haaste # 44

TUNTEET PELISSÄ / Xing

Skräppäys on paitsi askartelua ja muistojen tallentamista, se on myös keino käsitellä tunteita, kuten hämmennystä, iloa, surua, vihaa tai vaikkapa pettymystä. Aistit muistuttavat meitä monista hetkistä, esim. hajuaisti voi muistuttaa isoäidin leipomista pikkuleivistä ja sitä kautta isoäidin merkityksestä omassa elämässä. Näköaisti herättää mitä moninaisimpia ajatuksia, sillä kaikki ympärillä näkyvä herättää jonkinlaisia tunteita. Kirjoita valitsemiesi valokuvien herättämistä tunteista. Millaisia tunteita kuvat herättävät, millaisia ajatuksia ne saavat aikaan. Kirjoita siitä.

Tästä sivusta tuli rakkaampi kuin uskoinkaan. Kuvassa on nimittäin ala-asteen aikainen paras kaverini. Silloin oltiin kun paita ja pylly. Nähtiin koulussa, nähtiin koulun jälkeen, kirjoteltiin kirjeitä joka päivä ja viikonloppuna yökyläiltiin. Ja juttua riitti aina vaan. Kyllä sitä riittää vieläkin, vaikka paljon harvemmin nähdään. Kuten jornalingikin kertoo niin about kerran vuodessa käydään parantamassa maailmaa ja matkataan eräässä baarissa tajukankaalle. Ei tosin sanan varsinaisessa merkityksessä kun ei jutteluilta yleensä kerkeä illan aikana juomaan kun yhden tai kaksi. Pointti on kuitenkin ehkä se, että vaikka tapaamisten välissä olisi se vuosi, niin aina yhtä helppo on jutella kaikesta.

Ja kiitos xingille ihanasta haasteesta. Minun jos jonkun täytyy journalingia harjoitella ja ilman tätä haastetta tästäkin sivusta olisi varmasti tullut jotain ihan erilaista.