Ei tätä sivua aamulla ole tehty vaikka sen käsityksen otsikosta voisikin saada, mutta kun niitä on aina niin vaikea keksiä.. Uusimmainen inspiroituminen on kuitenkin kyseessä ja kuvan kohteen aamu-uninen mies, joka nukkuisi varmasti joka päivä kolmeen päivällä jollei kello tai minä herättäisi.. Kateeksi käy välillä ne unenlahjat. Kuvassa on ikäviä varjoja, kun ei taas löytynyt päivänvaloa mistään, että saisi kuvattua. Katsotaan saanko joskus paremman, en lupaa mitään.

Haaste # 40

AAMU / SusannaMay & Ella Eliisa

Mitä aamu tarkoittaa omassa arjessasi? Onko jokainen aamu samanlainen, kulkevatko aamut puoliunessa vai oletko kenties aamuihminen? Miltä aamu näyttää jossain muualla kuin kotona? Onko aamu uuden päivän alku, vai päättääkö se kenties edellisen päivän? Jos teet yötyötä, näet aamun ehkä eri tavalla kuin joku muu. Muistatko jonkin aamun erityisen hyvin? Mitä tapahtuu ilman jokapäiväistä aamukahvia? Onko aamu ihanin vai ehkä kamalin aika päivästä? Tulkitse vapaasti sanaa aamu, toteutustapa on vapaa.

 

Hei, te viksummat ja kokeneemmat shoppaajat.. Minä kun oon aina onnettoman tietämätön valmistajista, niin haluaisinpas tietää, että keneltä valmistajalta löytyy värillisiä ruutupapereita kuten tämä:

samoja tietysti pinkkinä jne..