Meillä kun on muutto loppukuusta edessä, niin ylläri ylläri sisustusinto on täällä taas. Kaikki pitää saada uutta. Tarkoitan siis mattoja, verhoja, tyynyjä yms. Maalattiin myös makkarin seinä, mutta siitä lisää sitten kun kaikki on valmista.

Kauan olen pähkäillyt skräppipaperien säilytyksen kanssa, niinku varmaan monet muutkin. Onneksi meillä on apunamme ihana ja niin luova ja kekseliä Ella Eliisa. "Himoiten" olen ihastellut elliksen lokerikkoja. Yhtenä päivänä sitten välähti ja eikun suunta Bauhausiin. Siellä sahautin mittojen mukaiset palaset ja siitä se sitten lähti.

 

Maalasin vanerit ensin toiselta puolelta ja seuraavana päivänä toiselta. Maalina käytin Ikean mustaa kuultomaalia. Purkki on tämän näköinen.

Tänään sitten miehen kanssa koottiin lokerikko. Muutama ärräpää vaadittiin, kun yritti ohuisiin vanereihin nauloja hakata, mutta lopputulos tyydytti. Ajaa asiansa papereiden säilytyksessä. Kiitos Ellis mitoista ja ideasta! Salama hiukan vääristää värejä, mutta tykkään kun ei ole ihan tasainen vaan puun syyt näkyvät läpi.

 

Samaisella bauhausin reissulla tein ihanan löydön. Olen nimittäin haaveillut tällaisista lehtilaatikoista.

Haaveilin jo, että sahauttaisin tällaisiakin varten levyt ja kokoaisin itse, mutta onneksi silmiini sattui tällaiset.

Nämä olivat kooltaan juuri saman kokoiset kuin ylläolevat laatikot. 40cm*30cm*24cm. Mikä onni ja riemu. :) Nämäkin maalasin tummaksi Ikean maalilla, koska valkoinen ei oikein passaisi meille. Tässä lopputulos. Näissäkin tykkään kun puun syyt näkyvät, ihanat vaikka itse sanonkin.

Tällaista näperrystä tällä kertaa.