Uusimmassa Inspiroiduhaasteessa oli tehtävänä kirja vuodesta 2008. Mulla pyöri päässä ihan hulluja ajatuksia ja yhden niistä toteutinkin. Tein sen diginä jonka ajattelin kuitenkin tilata kuvakirjaksi. Sivut ovat kokoa 6*6. Tämä on muuten ensimmäinen loppuun asti saatettu minialbumini. Ensin ohjeet ja sitten tämä hullu idea, olkaa hyvät.

Haaste # 36

TEEMAKIRJANEN KULUNEESTA VUODESTA / Ella Eliisa

Kaikkea vuonna 2008 tapahtunutta ei ole tarkoitus mahduttaa tähän kokonaisuuteen. Sen ei tarvitse olla päiväkirja, eikä sen tarvitse kulkea täsmällisesti juuri tammikuun ensimmäisestä joulukuun viimeiseen. Mitä se sitten voi olla? Se voi olla tiivistelmä kuluneen vuoden iloista tai suruista, vuoden 2008 suosikkiresepteistä tai vaikkapa kokoelma vuoden tiliotteista ja katsaus siihen, mihin rahat viime vuonna oikein menivätkään. Se voi olla myös kuvakokoelma, mutta kuvilla tulisi olla jokin yhteinen teema. Yhtenä esimerkkinä voisi olla vaatteet - millaisissa vaatteissa vuosi tulikaan kuljettua. Kokoa valitsemastasi aiheesta vähintään kymmenen (10) sivun kokonaisuus. Kirjasen koko ja muoto ovat vapaasti valittavissa, samoin kasaustekniikka. Voit käyttää kirjasen kasaamiseen esim. saranarenkaita, nauhoja, niittejä tai tarkoitukseen suunniteltuja laitteita.

Viime vuosi meni totaalisesti reisille terveellistä elämää ajatellen. Toivottavasti tämä vuosi tuo parannusta siihenkin.. Tämä muistutukseksi ja kauhistukseksi itselle, ettei tällaista enää ikinä! :)