Ensimmäiseksi osallistuminen kolmanteenkymmenenteen inspiroiduhaasteeseen. Kaikki tehtynä, melkoinen saavutus minulta.. :D Kuvaan pääsi ihana herkku eli juustonaksut. Niitä täytyy tosin nauttia vain yksinäisinä iltoina kun miehen mielestä ne haisee oksennukselta ja näyttää toukilta.. Kuva on oikein super huono, siksi muutama pikkukuva tarkennukseksi.. Ai niin ja huijausta on kyllä se kun sanovat ettei nuo skräppäysmaalit rutista paperia, minulla ainakin ruttaavat.. Tai sitten en osaa käyttää.

Haaste # 30

ELOTON SKRÄPPÄYSKOHDE / Susanna

Voit valita aiheen vapaasti, kunhan skräppäyskohteena ei ole ihmisiä, eläimiä tai luontoa. Skräppää tällä kertaa jotain täysin elotonta, kuten tärkeitä esineitä tai arjen apulaisia. Oli se sitten lempikahvimukisi tai ensimmäinen autosi, uskollinen ja toimiva käsilaukkusi tai uusi ja upea sohvasi. Skräppäyskohteita on loputtomasti, mutta valitse jotain itsellesi mieluista ja mukavaa muistettavaa.









Niistä toisista kolmekymppisistä, ne on kahden viikon päästä miehellä, ei sentään minulla vielä. Kovasti on leipomuksia suunniteltu, niitäkin siis pitkästä aikaa tulossa enemmänkin.