Haaste # 27

EPÄONNISTUNUT VALOKUVA / Ella Eliisa

Valitse haasteeseen valokuva, joka ei ole onnistunut. Se voi olla epätarkka, ylivalottunut, vinossa, liian läheltä tai liian kaukaa otettu, tärähtänyt tai muuten vain epäonnistunut kuva. Perhekuva, josta puuttuu puolet jokaisen päästä. Luontokuva, jossa kohde on ehtinyt jo puoliksi ulos kuvasta. Kuva lapsesta, joka on tunkenut liian lähelle kameraa ja kasvot ovat sumeat. Auringon melkein valkoiseksi valottama tai illan hämärässä valon vähyyden vuoksi tummaksi jäänyt kuva. Älä pelkää käyttää tällaisia kuvia, ne luovat työhön mielenkiintoa erilaisuudellaan.

Tämän kuvan tärähtäneisyydestä tms en tiedä, mutta omalla tavallaan epäonnistunut tämä on. Monesti tulee itsestä räpsittyä kuvia, tässä yritin kuvata leuassa ollutta arpea, mutta kuvasta tuli turhan pimeä. Huomasin kuitenkin, että olin onnistunut vangitsemaan kuvaan sääsken, siitä sitten sivun aihe. :) Ja taivaskin näyttää mielestäni ihanalta..

Aika vähän minulla edes on tärähtäneitä tai sumeita kuvia, kun yleensä poistan ne surutta heti enkä ainakaan ikinä teetä. Värit on taas ihan mitä sattuu ekassa kuvassa, pienemmissä kuvissa lähempänä oikeaa.