Inspiroituminen oli tällä viikolla kyllä niin kiven takana että.. Aiheita oli montakin, mutta niihin olisi pitänyt alkaa tulostaan kuvia ja meän tava tulostimella se ei oikein kannata. Tämä kuitenkin on minulle arjen ylellisyyttä parhaimmillaan.

Haaste # 17

ARJEN YLELLISYYTTÄ / Susanna

Arjen keskellä täytyy olla vähän ylellisyyttäkin. Se voi olla melkein mitä vain - kupillinen erikoisen hyvää kahvia, uusi hajuvesi, paksu ja kauan odotettu hyvä kirja, suklaanautinto pienessä kahvilassa, lasi viiniä, kasvonaamio ja hieronta tai uudet pehmeät ja värikkäät pyyhkeet. Mikä tahansa onkaan oman arkesi ylellisyyttä, skräppää se. Se voi tietenkin olla ihan mitä tahansa, jokaisella meistä on erilaiset käsitykset ylellisyydestä ja mikä on toiselle ylellistä, voi olla toiselle hyvinkin arkista. Korosta valitsemaasi aihetta ylellisillä koristeilla, mikäli sellainen vain sopii valitsemaasi aiheeseen.



Myös minä ilmoittauduin tänne. En ollut moisesta kuullutkaan ennen pikkuhelistimen mainintaa blogissaan. Sormet syyhyten jo odotan tammikuuta. Otin ihan täyshoidolla, kun täältä asti kerta tullaan.. :) Onkos muita menossa?