Edit.. Liika into ei oo hyvästä.. Eli en taas tyhmänä tajunnu et elliksen työstä piti varastaa.. Aattelin, et mistä vaan saa varastaa mitä haluaa.. :D Lupaan tehdä uuden..


Jo kolmas postaus tänään, älkää kyllästykö.. :D
Tän viikon inspiroidu haaste tuntui heti omalta. Pari edellistä leiskaa kuten nyt tämäkin ovat simple scrapbooks lehdestä, kyseessä on siis sivun asettelu Se onkin melkein ainoa, mitä tykkään skräpistellä. Ja voi mikä palkintokin tällä viikolla on..

Sivu on tuttua yksinkertaista tyyliä. Yritän opetella käyttämään sellaisia värejä mitkä ei ole ihan omimpia. Tässä siis keltaista. Idea on alunperin koirulin silmistä.

Haaste # 18

SKRÄPISTÄ ESIMERKKITYÖ / Ella Eliisa

Haaste koskee yksinkertaisuudessaan esimerkkityön skräpistämistä. Lainaa työstä jotain. Se voi olla asettelu, kuvan aihe, otsikon sijoittelu, värimaailma tai jonkin yksittäisen koristeen tai materiaalin käyttö. Skräpistettäessä lainataan usein työn yleisilmettä ja sen asettelua, mutta skräpistyksen voi tulkita myös yksittäisten ideoiden lainaamiseksi. Skräpistä tämän viikon esimerkkityö haluamallasi tavalla ja kerro oman työsi yhteydessä, mikä tässä työssä on inspiroinut ja miten olet sen skräpistänyt.

1862013.jpg