Vaikka niin kovasti toivoinkin kuviopapereihin liittyvää haastetta, niin tämä oli silti melkein ylitsepääsemätön haaste.. Tehtävänanto kuuluu näin

Haaste # 10

USEAN KUVIOPAPERIN YHDISTÄMINEN / Ella Eliisa

Käytä useaa erilaista kuviopaperia. Yhdistele rohkeasti erikoisiakin kuvioita, värimaailmaan ja "sääntöihin" liikaa tuijottamatta. Ole ennakkoluuloton ja kokeile uusia ja mielenkiintoisia yhdistelmiä. Sellaisia, jotka yhtäkkiä tuntuvat vierailtakin. Kokeile tehdä papereista erilaisia kuvioita, leikata niistä kirjaimia tai rakentaa niistä värikkäät kehykset työlle. Tarkoituksena olisi keksiä kuviopapereille jotain muuta käyttöä kuin taustapaperina oleminen. Mikäli tämä kuitenkin tuntuu täysin mahdottomalta (ja itselle luonnottomalta), yhdistele taustaksi useita erilaisia värejä ja kuvioita.



Tässä on käytetty neljää eri kuviopaperia, yhdestä on siis leikattu nuo tekstit.. Hokasinpas taas kirjotusvirheen kun katsoin kuvaa.. :D Pitäis kirjottaa yhteen tuo kesäjuttuja.. En mie oikeasti näin huono oo äidinkielessä.. Kuva ei ole kovin kesäinen, mutta sellaistakaan ei tähän hätään löytynyt, joten tämä ajakoon asiansa, ehkä vaihdan tämän joskus jos tulee sopiva eteen..


Viime viikon inspiroidu haasteesta voitin palkinnon ja sekin tuli tänään, kiitos tästä Ellis, ihania juttuja.. :)