Ollaan reissun päällä keskiviikkoon asti, mutta tottahan toki piti ottaa vähän skräppitavaraa mukaan.. :) Niillä tavaroilla syntyi tämän viikkoinen haaste..

Laitan tähän nyt yhden melko heikon kuvan, lisään ke iltana parempia kun pääsen kaupunkiin nopeampien yhteyksien pariin..

EDIT!! Nyt lisätty ihan pikkusen parempi kuva ja muutama tarkempi yksityiskohta.. :)

KUVASTA JA TARINASTA POIMITUT KORISTEET / May

Huomioi tässä haasteessa valokuvan yksityiskohdat ja poimi niitä koristeiksi sivulle. Ne voivat olla mitä tahansa kuvassa näkyviä asioita, mutta myös näkymättömiä. Koristeeksi soveltuu mikä tahansa kuvasta poimittu asia. Jos et löydä sopivia koristeita, ole rohkea ja tee sellaiset itse. Itse tekemällä saa varmasti kuvaan ja aiheeseen liittyvät koristeet. Mikäli kuvassa ei ole juurikaan koristeiksi sopivia yksityiskohtia, keskity aiheeseen ja näkymättömiin asioihin. Jokaisella kuvalla on tarina, eikä se välttämättä välity pelkkää kuvaa katsomalla. Tue tätä tarinaa koristeilla.







Tällä kuvalla ei sen kummempaa tarinaa ole.. Kunhan istuskeltiin yks ilta ja katottiin töllöä.. Mies sitten kirjotti vaan mun jalkaan "Kimmon", hän on siis Kimmo.. :D Minusta se oli vaan niin romanttista. Osallistuin tällä kuvalla sitten take part tuesday haasteeseen aikoinaan, jossa aiheena oli romance..

Paperi sattui olemaan saman kuosista kuin miehen shortsit kuvassa, jalkaleimasin lahjana saatu, sopi vaan tähän teemaan.. Ja rakkauttahan on aina ilmassa.. :) Kirjaimet on muuten AC vinyylikirjaimia, ihan älyttömän ihania, pitäis saada lisää!!