Tämän sivun tein jo eilen illalla.. Tänään uuden haasteen nähtyäni, pelottavan paljon se muistuttaa sitä.. :D Noh, tein kuitenki mieheni lempiharrastuksesta ihan haastetta varta vasten sivun..

Ensin eilinen, meän kodista.. Anteeksi sutut, mutta jostain kumman syystä en ihan tarkkaa osoitetta meille halua antaa.. :) Kuva on hieman liian kylmän sävyinen, mutta en jaksa nyt alkaa säätämään.. Todellisuudessa siis lämpimän punainen..



Ja sitten haastesivu.. Ohjeistus oli tällainen:

USEITA ELEMENTTEJÄ SISÄLTÄVÄ PALKKI / May

Tässä haasteessa voi käyttää useampaa valokuvaa, tosin tavallista pienemmässä koossa. Sivun yli kulkee joko pysty- tai vaakasuunnassa palkki (ikään kuin filminauha), jonka sisällä voi olla useita osioita. Näiden osioiden korkeutta (tai leveyttä, mikäli palkki kulkee vaakasuunnassa) kannattaa vaihdella, jotta layoutiin tulisi lisää eloa. Palkin suoran linjan voi rikkoa jollain elementillä, esimerkiksi jollain pyöreällä muodolla. Kaikissa palkin osioissa voi olla valokuva, mutta niissä voi olla myös jotain muuta. Osioissa voi sijaita journaling, kiva kuviopaperin pala, yksittäinen sana tai ihan mitä tahansa muuta. Tämän erilaisia elementtejä sisältävän palkin lisäksi layoutiin voisi sijoittaa yhden palkista erillään olevan suuremman elementin, esimerkiksi valokuvan.





Tykkään tuosta nauhasta ihan hulluna, mulla on sitä tietenki myös vaaleanpunaisena.. :) En tiä tuliko tästä nyt ihan haasteen mukainen, mutta olen edelleen sitä mieltä, että tärkeintä on inspiroitua..
Harmittavan huonosti näkyy kuvassa vasemman ylä ja alareunan leimatut kiekurat, näkyy todellisuudessa hieman paremmin..