Mikä ihanuus tuo mun uusi tulostin on. Voi skräpätä just niistä kuvista, kun sattuu sillä hetkellä huvittamaan eikä tarvi tyytyä niihin vanhoihin teetettyihin. <3

Tämä leiska on joululta, kun uskomaton koira päätti, että lahjat avataan NYT. Kävi sitten vaivihkaa kaikkien lahjojen seasta hakemassa omansa. Kun meinattiin ottaa pois, että ei ne sulle ole niin kappas, paketissa luki Hupi. :D Oli meillä hauskaa ja on se fiksu koira.. tai sitten ne herkut siellä paketissa tuoksu vaan niin vastustamattoman hyvälle. 

1294306720_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ai niin ja Project Life on myös täällä. Kasattukkin on, mutta mulla on nyt semmonen ongelma, etten uskalla kasata keskeneräistä viikkoa, mitä jos loppuviikosta tuleekin sitten vielä paaaaljon kivempia kuvia niin mihin ne mahtuu?

Olen ajatellut siis tehdä kokonaisina viikkoina aukeamat, en ota välttämättä jokaiselta päivältä kuvaa vaan ne kivoimmat. Jos taas on tosi tapahtumarikas viikko niin laitan väliin varmaan sitten lisätaskuja, esim. niitä keräylykorteille tarkoitettuja.

En usko, että tuutte täällä näkemään kovinkaan aktiivisesti päivityksiä PL osalta, mutta yritän tietysti väkertää siinä samalla ihan perussivujakin.