Tervehdys vaan kaikille pitkästä aikaa. Täällä on puserrettu pitkää päivää ensin töissä ja illalla opparin kimpussa. Nyt opparin on valmis, voitteko kuvitella tämän päivän koittaneen. :) Siitä riemusta syntyi tämä sivu inspikseen. Nyt tuntuu nimittäin kaikki olevan hyvin. Valmistuminen häämöttää kesäkuussa ja töitäkin on kolme kuukautta, ainakin näin aluksi. Katsellaan sitten mitä keksitään. Tässä kuitenkin sivu.

Haaste #106: Oikeilla raiteilla

Milloin olet kokenut elämäsi olevan oikeilla raiteillaan? Onko se juuri nyt, juuri tänään? Loksahtivatko palaset kohdalleen viime vuonna, vai näyttääkö lähitulevaisuus erityisen lupaavalta? Mikä tekee elämästäsi vakaan ja pitää sen oikeilla raiteilla, entä miltä se tuntuu kun kaikki osiat ovat kohdallaan?

1273757104_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Valokuvahan ei liity tilanteeseen mitenkään. Tuli vain on niin kiva elementti ja se rauhoittaa ja juuri sellainen fiilis mulla nyt on, rauhallinen. Pitkä uurastus on takana ja nyt voi nauttia työn hedelmistä. Illat voi käyttää lukemisen sijasta vaikkapa sitten skräppäämiseen. <3

Mukavaa viikonloppua kaikille! Tämä tyär suuntaa nyt Helsinkiin miehen veljen häihin. Ja kaitpa ne sen vaimonki häät on. :D Xing, huomenna nähdään!