Tämän viikon inspishaastetta on tehty työllä ja tuskalla koko viikko. Mulla ei ollu oikeen mitään kivoja kuvia haasteeseen niin ajattelin tehdä digisivun, mutta ei oikein tullut mieleistä sitten millään. Päätin kuitenkin loppujen lopuksi tulostaa kuvat meidän onnettomalla tulostimella ja skräpätä ihan normisti.

Aiheita tähän haasteeseen olis kyllä ollu vaikka ja kuinka, sisustushullu kun satun olemaan. Tällä hetkellä kun tärkein haave kuitenkin on se oma koti niin siitä sitten tämä sivukin.

Haaste 90: Sisustus- ja asuntounelmia

Asuntohaaveita ja jatkuvaa sisustuslehtien selailua - sitä on monen elämä. Toiselle riittää katto pään päälle, toinen haluaa viisisataa neliötä ja järvenrantamaiseman. Joku viihtyy vaaleansinisessä makuuhuoneessa kun jollekin kaiken täytyy olla valkoista. Parkettia, laminaattia, laattaa tai vaikka lasia. Muovimattoja kolmekymmentävuotta, ehkä joskus jotakin muuta? Iso sohva, kunnon ruokapöytä. Tai edes se koti - ehkä ensimmäinen sellainen. Millaisia sisustus- tai asuntounelmia Sinulla on?

1264152251_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

"Tänä talvena on omaa kotia etsitty oikein urakalla, mutta aina jotakin puuttuu. Leivinuuni, takka, iso piha. sijainti ja hinta ovat yleensä ne rajoittavat tekijät. Kyllä se meidän unelmakoti vielä löytyy, toivottavasti vielä tänä talvena."