Vihdoinkin minullakin on mahdollisuus kirjoittaa Tampereen kuulumisia.. Oma kone oli viruksen kourissa ja mies raukka oli viikonlopun sen kanssa uurastanut ja nyt se vasta toimii.. Onneksi löytyy nörtti läheltä.. :)

Ensin on ihan pakko vielä näin yleisesti kiittää kaikkia hengen heimolaisia siellä. Niin monien tuttujen bloggaajien kanssa tuli juteltua, että olin aivan yllättynyt. Muutama tuttu jäi kuitekin bongaamatta, mikä hieman harmittaa. Toivottavasti ensi vuonna tapaan teidätkin ja tietysti liudan uusia harrastajia. (Huomaatteko kuinka kaikki puhuvat ensi vuodesta, vaikka mikäs varmuus se on, että tämä ei jää viimeiseksi kerraksi..)

Ensimmäinen ihanuus Tampereella taisi olla SAY:ni paljastuminen. Minna yllätti minut ihanasti viimeisellä SAY "postilla". Basic Greyn Eva sarjan rubonit ja ihania nuoli haaraniittejä.. <3 Kiitos Minna vielä tuhannesti..

Valitettavasti sivuja mulla ei ole kuvattuna, kaksihan niitä siellä reissun päällä valmiiksi asti tuli. Pari jäi kesken samoin kun se yks minialbumi. Vein ne oikeastaan suoraan uuteen kotiin ja pakkasin muutkin skräppitarvikkeet, joten luvassa on tauko ainakin sunnuntaihin asti.. Sen sijaa esittelen teille vähäiset ostokseni.

Heinikasta tilasin jo etukäteen parikin pakettia, jotka sitten Tampereelta otin mukaan. Muutama lisäostos vielä kuitenkin mukaankin tarttui. Tässä kaikki Heinikan ostokset sulassa sovussa.

1232484415_Heinikka1.jpg

1232484425_Heinikka2.jpg

Crafticastakin jotain tarttui mukaan. Parit stanssit verottivat shoppailubudjettia aika lailla, mutta nytpähän on, kun olen niitä niin monet kerrat kaivannut. Ja kiitos vaan Tuttelille yllytyksestä grungeboardeihin.. ;)

1232484519_craftica.jpg

Donnosta ei löytynyt muuta kuin tämä kulmanpyöristäjä.. Taas olin mainostuksen uhri eli tästä saamme kiittää ainakin Veeruliirua.. :D

1232484703_donno.jpg

Ja vielä Ilona Decosta journaling tarroja, koska olen vakaasti päättänyt opetella kirjoittamaan journalingeja.. Saapa nähdä.

1232484810_ILONADECO.jpg