Tämmosellä jääkarhu sivulla osallistun kuudenteen inspiroidu haasteeseen, jonka tehtävänanto kuuluu näin:

KUVARYHMÄN KOKOAMINEN JA KEHYSTÄMINEN / Ella Eliisa

Tähän haasteeseen tarvitset useita kuvia, mielellään normaalia kymppikuvaa pienempiä. Määrän voit päättää vapaasti, mutta ideana on koota useista valokuvista ryhmä. Kokoa tämä ryhmä tiiviiksi kokonaisuudeksi ja tee ryhmälle kehykset. Kehykset voisi muodostaa vaikkapa jostain koristeista, esim. napeista tai nauhoista. Ryhmän koko, muoto ja sijainti ovat vapaasti valittavissa.



Tykkään tästä ainakin ite.. :) Ärsyttää ehkä himppasen tuo kirjotusvirhe otsikossa, siinä pitäis kait olla väli eli polar bears, mutta kun ei oikein mahtunu. Mukava tehdä välillä sininenkin sivu.. Oon niin kauan jo mietiskelly, että mihin nuita ihania sinisiä kukkasia laittais, niin vihdoinkin ne löysi paikkansa.. Paperit on pebbles Incin ja ne on mun uusia ihastuksia.. :)
Tämä haaste inspiroi vielä senkin takia, kun palkinto ois niin ihana.. Tuskastelen jokaikinen kerta kun pitää jotain leikata niin tuon mun lidlin leikkurin kanssa joka on niin tylsä ja huono, eikä siihen saa edes varateriä.. Fiskarsin leikkuri on ollut hankintalistalla ties kuin kauan, katsotaan josko onni potkaisis..