Nappasin tämän mukaani Mirrin blogista.


"Ideoi 5-10 kurssia, joille haluaisit osallistua, ja haasta viisi muuta jatkamaan meemiä. Koska kurssille on kuulemma kivempaa osallistua kavereiden kanssa, ota omalle kurssilistallesi mukaan yksi haastajasi kursseista, jolle haluaisit myös osallistua."

Mirrin kursseista valitsin tämän.

1. Itsensä kloonaaminen

Kurssilla valmistetaan haluamasi määrä klooneja (max. 5 kpl) itsestäsi jonka jälkeen aika riittää paremmin ja olet tehokkaampi kuin itseksesi.

2. Miten keskityt olennaiseen

Harjoitellaan keskittymistä esim. tenttiin lukemiseen siivoamisen tai varsinkaan askartelun sijasta.. Myös ajatusten pitämistä itse asiassa harjoitellaan.

3. Kuinka saat itsesi kuntoilemaan

Maalataan kauhukuvia tulevaisuudesta kuntoilemattomana, harjoitellaan sohvalta nousemista ja lenkille lähtemistä yms..

4. Rahan teko

Opetellaan tekemään rahaa tyhjästä tai elämään pyhällä hengellä, kun tili näyttää nollaa ja vielä viikko aikaa rahapäivään.

5. Opi syömään melkein mitä vain

Aloitetaan alusta ja puhtaalta pöydältä syömisen opetteleminen. Opetellaan ymmärtämään, että kaalilaatikko, vihannekset, perunat, hernekeitto, maksalaatikko jne on niin namia että..
(ps. olen ehkä maailman nirsoin ihminen ruuan suhteen :)


6. Opi ymmärtämään tietokoneita

Opetellaan ymmärtämään, miksi kone tilttaa juuri silloin kun olin painamassa Save nappia tai, että miksi netti ei toimi juuri silloin kun olisi pakottava tarve käyttää sitä jne..