Olen suunnitellut hieman askarteluhuoneen parantelua tai oikeastaan aion muuttaa askartelu/tietokonehuoneen ja makuuhuoneen paikkaa, koska nykyinen makuuhuone on isompi.. Ja mitäpä siellä turhaa tilaa tarvii kun ei siellä muuta ole kuin sänky.. Noh, aasinsilta tästä siis siihen, että kävin hieman läpi tavaroita ja voihan jösses.. Olen täysin hullaantunut ja addiktoitunut kukkiin. Katsokaa vaikka

1229254.jpg

Näitä on kait aika paljon, liikaa?? Pitäis varmaan käyttääkin johonkin, mutta kun ei raski, haluaa vaan hipelöidä ja ihastella.. Noh, näitä on lisää tulossa, muutama paketti.. Koskaan ei voi olla liikaa..

Toinen mihin olen hullaantunut ovat nämä maalit.. Näitäkin on jo muutama kertynyt ja kuten varmaan arvaatte lisääkin on tulossa aikakin kolme pulloa..

1229264.jpg

Tarvisin varmaan hoitoa tämän ostohysterian lakkauttamiseksi..

Laitan ehkäpä sitten kuvaa kun saadaan kamat järjestykseen, lauantaina olisikin reissu Ikeaan edessä, kun muutenkin ollaan Tornioon menossa.. Sieltä varmaan lähtee mukaan yksi kipale hyllyjä.. Väristä en vielä tiedä, joko mustanruskea tai valkoinen. Ja lisäksi muita ihania säilytysjuttuja.. Ideaa katson, niinkuin varmaan moni muukin, EllaEliisalta..

Sitten tässä on tullut monenmoista blogivoittoa, tässä ensimmäinen niistä. Juhlattaren blogissa voitin arpajaisissa ja palkinnon sain eilen noudettua postista.. Tällaisia ihanuuksia.. Kiitos juhlatar! :) Tuo kortti oli aivan ihana, tuo kuva on magneetti.. Ja jääkaapin oveenhan se heti löysi tiensä..

1229291.jpg